Bidrag

Bidrag til Minoritetsrapportens orientalismearkiv ønskes.

Med Minoritetsrapporten arbejder vi for at fremme refleksion og kritisk bevidsthed om massemedieret racisme i Danmark. I den sammenhæng vil vi udvide vores nuværende litteratur- og referencearkiv til også at indbefatte et orientalismearkiv, som på sigt skal give bedre overblik over den visuelle tilstedeværelse af racisme og raciale stereotyper i det danske samfund.

Til det arkivarbejde har vi brug for din hjælp. Har du referencer til massemedierede orientalistiske fremstillinger opfordrer vi dig derfor til at sende dem til os på: minoritetsrapporten@gmail.com

Dit bidrag kan være i form af referencer til trykte eller audiovisuelle repræsentationer (fx film, reklamer, nyhedsudsendelser el. tv dramaer m.fl.) eller internetlinks. Det kan også være et foto fx fra en reklame i gadebilledet eller lignende. I så fald med information om, hvor og hvornår billedet er taget. Inkluder gerne en kortfattet beskrivelse af bidraget på 5-10 linjer.

Når vi har modtaget dit bidrag, giver vi dig hurtigst muligt besked, om det kan indgå i arkivet. Inkluderer vi dit bidrag, bliver du krediteret for det, hvis du ønsker det.

Af hensyn til orientalismearkivets format kan Minoritetsrapporten ikke garantere, at alle bidrag endegyldigt inkluderes i arkivet. I forbindelse med udbygningen af arkivet vil bidrag, der viser bestemte temaer, trends eller diskurser blive prioriteret.

Vi glæder os til at se jeres bidrag.

Mange hilsner

Minoritetsrapporten